onsdag 3 december 2008

Hej igen!



Jag mar mycket battre nu eftersom jag har pratat med bade mamma och meli, sa nastan all oro ar borta, oroar mig mest med pengar just nu och hur det kommer bli mellan mig och Diego nar jag kommer hem!



Idag sa somnade jag klockan 4i natt och vakna sju, sov bara tre timmar alltsa ;/



Jag har borjat med en gammal god vana, namlingen situps och massa andra ovningar! Mar mycket battre nar jag tranar och haller igang! Har nastan och slutat roka ocksa som ar ett stort plus! Amanda goes DUKTIG! :D



Efter min lilla traning sa gick jag och Danna for att ata frukost, sedan duscha jag och allting annat man gor pa morgonen, sedan var det dags och ga till bussen, saklart ar bussen en halv timme forsenad! SURT! Holl pa och frysa ihjal fast det ar sol!



Nar jag val satt pa bussen sa somnade jag och sa vakna jag till om nagon anledning 2stationer innan jag var framme! (TUR!) annars skulle jag akte hem igen ;p



Nu sitter jag i alla fall pa jobbet och inte gor mycket alls, har lunch just nu, men har inte gjort mycket alls idag, bara slappat..far val se om det blir mer och gora efter lunch. An sa lange har jag bara brant en CD med bilderna jag har tagit har i England, ska brana en till efter den forsta ar klar!



Efter praktiken ska jag mota tjejerna sa ska vi aka hem tillsammans , sen far jag se om jag och Danna orkar hitta pa nagot ikvall, imorgon ska vi packa i alla fall!



Glomde beratta for er alla, IMORGON AR DET MIN SISTA PRAKTIK DAG! Sa ar jag ledig pa fredag, da ska jag och Veronica passa pa att fixa vara naglar hos en nagelspecialist(nu hur det stavas) och sen pa kvallen ska traffa alla de andra, sa far vi se vad vi hittar pa!



Nu ska jag ta och forsoka hitta nagot pa praktiken och gora! Kanner mig valdigt rastlos!






4DAGAR KVAR

SA AR JAG HEMMA I SVERGIE

MED MIN FAMILJ OCH VANNER!


Take Care!


/ Amanda Anna Matilda :)<3


Inga kommentarer: